Дописи и обавештења, Најновије вести

Obaveštenje o nastavku rada kluba

OBAVEŠTENJE

Završeno je krečenja i manje popravke u  Novosadskom šahovskom klubu. Poslovi oko popravke krova (bar oni najnužniji, u skladu sa raspoloživim sredstvima), takodje bi trebalo da uskoro počnu.

Klub je spreman za rad, tako da svi dosadašnji korisnici mogu da nastave svoje aktivnosti- ŠS Novog Sada, šahovske škole….

Želeći da prostorije kluba budu što urednije i još pristupačnije mladjim kategorijama, Uprava kluba posebno insistira na striktom poštovanju Kućnog reda, a jedina novina u odnosu na dosadašnja pravila je POTPUNA ZABRANA UNOŠENJA, KONZUMIRANJA I PRODAJA ALKOHOLNIH PIĆA U KLUPSKIM PROSTORIJAMA.

Sve ostalo je ostalo isto, a Klub će i u narednom periodu sagledavati ideje i mogućnosti za unapredjenje rada.

Predstoji izbor Domaćina kluba, koji bi se neposredno starao o poštavanju Kućnog reda. U medjuvremenu, organizatori pojedinih takmičenja, za koje imaju saglasnost Uprave Kluba, su odgovorni za propisno odvijanje takmičenja i poštovanje Kućnog reda.

Trenutno u klubu rade tri šahovske škole po svom rasporedu, a za održavanje redovnih brzopoteznih takmičenja subotom uveče zainteresovani treba da prate obaveštenja  Šahovskog saveza Novog Sada (sajt i FB stranica Saveza) koji organizuje to takmičenje, kao i mesečna prvenstva u rapidu.

NŠK organizuje brzopotezne turnire ponedeljkom uveče i to će početi, već od narednog ponedeljka 25. marta 2024.

Naravno, uskoro će se osmisliti i druga takmičenja u organizaciji i prostorijama Kluba, o čemu ćete biti obaveštavani  preko sajta fb stranice NŠKa i oglasne table u Klubu.

Uprava NŠKa